Bedrijventoernooi 2024

Doe mee aan het Combat Bedrijventoernooi en boost de vitaliteit van je teams!

Beste sportievelingen,

Is het tijd om wat energie te injecteren in je team en ben je op zoek naar een sportieve avond? Zoek niet verder! Het Combat Bedrijventoernooi staat voor de deur en biedt de perfecte kans om de vitaliteit en teamspirit binnen jouw bedrijf een sportieve boost te geven!

Datum en Tijd:
Vrijdag 31 mei en vrijdag 14 juni, vanaf 20.00 uur.
Locatie: TTV Combat, Kievitspad 1 Bleiswijk.
Inschrijving: Stuur een e-mail naar bedrijventoernooi@ttvcombat.nl met de namen van de deelnemers/collega’s, hun e-mailadressen en hun speelsterkte
amateur/beginner: je bent een beginner of een gemiddelde speler,
pro-amateur: je bent een van de beste spelers van je bedrijf,
tafeltennisklasse: Je bent (ex)lid van een tafeltennisclub of op dat niveau.

Belangrijk te noemen is dat we graag op 14 juni 2024 je bedrijf willen ontvangen als jullie spelers hebben die in de tafeltennisklasse vanaf 2e klasse spelen en die jouw bedrijf vertegenwoordigen.

Kortom: of je nu een doorgewinterde tafeltennisspeler bent of gewoon zin hebt in een leuke avond uit, het Combat Bedrijventoernooi heeft voor ieder wat wils! Dit is jouw kans om samen met je collega’s te werken aan vitaliteit en sportiviteit, terwijl je geniet van een gezellige avond vol plezier en leuke wedstrijden.

Deelname kost slechts € 7,50 per persoon en is inclusief koffie/thee bij aankomst en gratis hapjes gedurende de avond. Voor sponsoren en adverteerders is deelname zelfs gratis!

Schrijf je snel in en zet je eerste stap naar een vitaler en sportiever team! Meer informatie vind je op onze website www.ttvcombat.nl. Voel je vrij om dit bericht te delen met anderen die mogelijk geïnteresseerd zijn.

Laten we samen een sportieve avond van maken en de vitaliteit van jouw team naar een hoger vitaler plan te tillen!

#vitaliteit #sportevenement #ttvcombat #tafeltennis #Bedrijventoernooi #Sportiviteit #Teambuilding #Bedrijfsevenement #VitaliteitOpHetWerk #Bedrijfsactiviteit #nttb #TeamSpirit @Bleiswijk @Lansingerland @ttvcombat