Broodplanken toernooi 2015

Jeugd
In juni werd het open Ammerlaan broodplanktoernooi voor de jeugd georganiseerd.
De jeugdspelers spelen dan de wedstrijden met een broodplank in plaats van een tafeltennisbatje en dat is nog best moeilijk. Er was een goede opkomst, 8 deelnemers van Combat en Sven en Kylie speelden mee. Na het spelen van de voorronden speelden de beste 4 spelers voor de plaats 1 t/4. De overige spelers speelden in een meerkamp voor hun eindplaats. In een mooie finale, Morris tegen Pim, werd Morris opnieuw de kampioen. Er werden 4 lekkere taarten van Bakker Ammerlaan gewonnen en voor de andere spelers een leuke aandenken.

Senioren
Na het spelen van het jeugd toernooi werd op dezelfde avond ook gespeeld door de senioren. Er werden een hoop mooie potten gespeeld en er werd ook veel gelachen. Kelvin Heemstra, speler van Taverzo en WUTTO speler, speelde dit jaar ook mee.
Uiteindelijk werden na de poules de finales gespeeld van de B en C poule. Lennard speelde in de C poule de finale tegen Mark Vollebregt. Mark speelde een erg goede partij en won dan ook van Lennard!
In de B poule werd de finale gespeeld door Joost Ammerlaan en Laurens Burger. Zij speelde in de poule ook tegen elkaar en toen was Laurens de betere. Dit keer waren de rollen omgedraaid en pakte Joost de titel in de B poule in een leuke partij.
In de A poule moesten Kelvin en Harmen tegen elkaar. Kelvin die al enige tijd aardig wat WUTTO toernooien speelt en dus al aardig wat ervaring heeft met het spelen met ‘planken’ was daarme wellicht favoriet. Toch kon Harmen het Kelvin dusdanig moeilijk maken waardoor hij in een mooie finale met 3-1 won en zich Broodplanken kampioen 2015 mocht noemen!