Clubkampioen schappen 2015

Jeugd
Ron Vollebregt de nieuwe clubkampioen bij de jeugd van Combat.
Op vrijdag 22 mei werd bij de jeugd van tafeltennisvereniging Combat uit Bleiswijk gespeeld voor het clubkampioenschap 2015.
Acht jeugdleden speelden mee voor het clubkampioenschap. Na vele spannende wedstrijden werd de finale uiteindelijk door Ron en Morris gespeeld.
In deze spannende finale, waarbij beide spelers hun beste tafeltennis lieten zien, won Ron uiteindelijk in 5 games van Morris. Na vele 2e plaatsen in de afgelopen jaren mag Ron zich nu eindelijk clubkampioen noemen.

Senioren
Op de avond van de jeugd clubkampioenschappen werden ook de senioren clubkampioenschappen gespeeld. Er werden een aantal poules gemaakt.
In de B klasse speelde Fabian en Nancy in de poule al een erg spannende wedstrijd. Deze werd na veel lange en spannende punten uiteindelijk gewonnen door Nancy. Zij moesten in de finale ook weer tegen elkaar. Nancy kon niet hier niveau halen van de wedstrijd in de poule en Fabian was erg scherp. Fabian werd daarmee dan ook clubkampioen in de B klasse.
In poule 1 van de A klasse werden Robin en Harmen respectievelijk eerste en tweede waardoor zij doorgingen naar de halve finale. In de andere poule werd het erg spanned wie er door zou gaan. Gerard won in 5 games van Koos. Koos won vervolgens weer van Marco en Marco won van Gerard.
Uiteindelijk gingen daardoor Koos en Marco door op onderling resultaat.
In de halve finale was Robin de betere tegen Marco en won deze dan ook met 3-0. In de andere halve finale moest Koos tegen Harmen. Harmen was hierin de sterkere en won met 3-1 van Koos.
De finale ging dus tegen Robin en Harmen. Uiteindelijk trok Harmen aan het langste eind, terwijl het geluk niet aan Robin zijn zijde was. Harmen prolongeerd hiermee zijn titel en is clubkampioen 2015.

Clubkampioenschappen_2015_jeugd1Clubkampioenschappen_2015_jeugd2Clubkampioenschappen_2015_sen1Clubkampioenschappen_2015_sen2