Clubkampioenschappen 2024

Clubkampioenschappen 2024

Op 19 april jl. vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen van Tafeltennisvereniging Combat plaats, en wat een strijd was er! Met 19 enthousiaste seniorleden streden we om de felbegeerde titels in een avond vol spannende wedstrijden en sportieve hoogtepunten.

Indeling en Wedstrijdformaat

We begonnen het toernooi met drie poules, waarin iedere deelnemer twee games per wedstrijd speelde om een eerste onderverdeling te maken. De sfeer zat er meteen goed in, na de voorrondes werden de deelnemers opnieuw ingedeeld in twee A-poules en twee B-poules, afhankelijk van hun prestaties. In deze nieuwe poules speelden alle spelers een “best of 3” wedstrijd, wat zorgde voor nog meer spannende momenten en sportieve strijd.

Finales en Hoogtepunten

De resultaten uit de poulewedstrijden leidden tot kruisfinales, waarbij de besten uit de A- en B-poules het tegen elkaar opnamen. In de A poule werden de halve finales gespeeld door Harmen en Gerard, en kwam er een titanen strijd tussen Sabine en Rutger. Wat resulteerde in een Finale tussen Harmen en Sabine. Voordat de A finale gespeeld werd mochten eerst Frank en Ygram het laten zien in een zeer spannende B finale! Helaas was kon Frank het net niet waar maken tijdens zijn eerste clubkampioenschappen bij Combat en won Ygram met 1-3 (10-12; 10-12; 12-10; 9-11). In middels bijna middernacht mochten Sabine en Harmen het uitvechten in de A finale. Waar Harmen weer liet zien waarom hij de afgelopen 2 jaar ook clubkampioen is geworden. Harmen won deze finale met 0-3 (5-11; 7-11; 5-11;)

Dank aan Iedereen

Na de uitreiking van de prijzen willen we iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van dit evenement: de deelnemers voor hun sportieve inzet, de toeschouwers voor hun aanmoedigingen, en de barman. Zonder jullie was dit toernooi niet mogelijk geweest.

Op naar het Volgende Jaar!

Met de clubkampioenschappen van 2024 achter de rug, kijken we al uit naar de volgende editie. Tot die tijd blijven we doorgaan met trainen, spelen en genieten van tafeltennis. Gefeliciteerd aan alle winnaars en bedankt aan iedereen voor een onvergetelijk toernooi!!

Laurens