Combat 22 september

Op vrijdag 22 september stond voor de thuis speelde teams (Regulier Team 2,4 en Duo 1,3) de tweede wedstrijd van het seizoen op het programma. Hierbij het verslag van deze avond.

Team 2:

Team 2 had wat goed te maken na een toch wat teleurstellend resultaat van een week geleden (2-8 verlies). Tegenstander Play Fair kwam deze avond op bezoek en die moesten het ontgelden. Na een sterke start kwam het team al snel op een 6-0 voorsprong. Na een spannende laatste wedstrijd is de eindstand 8-2 geworden.

Team 4:

Team 4 moest deze avond tegen een team spelen vol oude rotten. Al moet er wel bijvermeld worden dat het team van Combat ook de nodige tafeltennisjaren ervaring heeft. De tegenstander bood stugge tegenstand en ging hierdoor uiteindelijk met de nipte winst ervandoor. De eindstand is 4-6.

Duo 1:

Voor Duo 1 stond er een derby op het programma. Ze moesten spelen tegen het in Zoetermeer gelegen Taverzo. Op papier waren de spelers aan elkaar gewaagd en dit was ook te merken in de wedstrijden. Geen één wedstrijd is met een simpele 3-0 in games de boeken in gegaan. Uiteindelijk heef het thuis voordeel gewerkt en heeft het team van Combat met 3-2 gewonnen.

Duo 3:

Voor Duo 3 stond op papier een zware wedstrijd op het programma. Jammer genoeg was dit niet alleen op papier maar ook in werkelijkheid. Het team verloor met 5-0 maar was zeker niet kansloos. Eén single wedstrijd en de dubbel gingen beide in 5 games maar viel toch de verkeerde kant op.