Combat 3 – De Repelaer 1

Derde wedstrijd van het seizoen. Op papier kan het een heel spannend seizoen worden, niemand lijkt er echt bovenuit te steken. Traditioneel moet Nancy aan het begin van het voorjaarsseizoen 1 of 2 wedstrijden laten schieten, vanwege haar skivakantie. De eerste twee wedstrijden was Nancy er niet bij. We begonnen moeizaam een 8-2 verlies tegen TOGB. Daarna maakten we wat goed met 7-3 winst tegen Phoenix. Aan Morris hadden we een goede invaller, hij won de meeste wedstrijden.

Tegen De Repelaer was Nancy weer van de partij. Ze had al een trainingsavond kunnen meepakken. Dit was ook te merken. Ze was uitgerust dus dan kan je lekker lange partijen spelen. Maar nee, ze won gewoon alles in 3-en. En dat tegen echt geen zwakke spelers. Ronald won ook zijn 3 partijen, maar had wel wat meer games nodig. Laurens won zijn eerste pot, verloor de tweede. Zijn laatste pot verloor hij de eerste game, maar ging goed door. Ook deze won Laurens. En nog een opsteker. De dubbel is toch vaak lastig voor ons. Maar deze avond wonnen Laurens en Ronald de dubbel met 3-0.

Einduitslag 9-1 en we hebben het mindere begin van de competitie weer weggewerkt. Over twee weken moeten we tegen de huidige koploper, ze staan nu 3 punten boven ons. Maar, zoals gezegd, alles ligt dicht bij elkaar. Wij hebben momenteel zowel het grootste verlies als de grootste winstpartij te pakken. Het kan nog alle kanten op.

Na afloop werd het nog spannend. Tegenstander bleef gezellig nog wat drinken, maar was wel bezig met de terugreis. Het had wat gesneeuwd en op al de rijkswegen rondom Rotterdam waren ongelukken en/of afsluitingen. We waren al bezig om slaapplaatsen te regelen, maar dat was niet nodig. Ze gingen een binnendoor route pakken. Hopelijk zijn ze goed thuisgekomen.