Combat 3 – Phoenix 4

Wij mochten afgelopen vrijdag tegen de koploper aantreden. Phoenix staat zeer ruim voor. De uitwedstrijd verloren we met 7-3, waarbij we alleen van een invaller konden winnen. Tijd om wat recht te zetten dus. We hebben leuke potjes gespeeld. Spannend ook, veel games eindigden met twee punten verschil. We hadden die avond drie hoogtepunten. Nancy begon haar eerste wedstrijd sterk. Eerste game 11-0! En dat tegen iemand die tot dan toe nog maar 1 potje had verloren. Ook de volgende twee games was ze duidelijk sterker en zo was ons eerste (hoogte)punt binnen.

Ronald moest in partij 6 aantreden tegen een speler die nog op 100% stond. Waar Laurens hem al bijna van zijn 100% haalde (9-11 in game 5), kwam Ronald 2-0 voor. De derde game werd heel spannend en werd gewonnen door Ronald met 16-14. Weer een (hoogte)punt binnen.

Dan hebben we Laurens nog. Hij moest in zijn laatste partij spelen tegen de tegenstander die die avond nog alles had gewonnen. Van die status hielp Laurens hem graag af. Na 2-0 kwam de tegenstander nog een game terug. Maar daarna maakte Laurens de partij met een solide 11-2 af. En ons derde (hoogte)punt was binnen.

Wij staan vierde, maar nummer vijf staat dichtbij. De komende wedstrijden kunnen we hopelijk benutten om wat steviger op de vierde plaats te komen.