Combat bedrijventoernooi trekt zaal vol enthousiaste tafeltennissers

Vrijdag 31 mei was ons eerste bedrijventoernooi dit jaar. Zo’n 50 deelnemers verdeeld over 8 bedrijven. Een zaal vol, een mooi aantal spelers voor een goed toernooi.

De deelnemende bedrijven waren Apartus, PackTTI, Panaro services, PEB, Pelicon, Swift part, Red Point en Trio. Zowel PackTTI als Pelicon hadden vorig jaar het toernooi gewonnen, er waren vorig jaar 2 toernooien. Dus, twee verdedigers van hun titel.

Combat jeugdtrainer Peter had zijn jeugdspelers meegenomen voor Pelicon. Er was eerst een voorronde en op basis daarvan kwam er een poulefase waarin de deelnemers op 3 verschillende niveaus werden ingedeeld.

In de poulefase waren weer veel spannende en mooie potten. Spannend ook zeker voor een aantal jeugdspelers. In groep A werden zowel Oliver als Siebe tweede in hun poule, maar er kon maar 1 nummer 2 doorgaan naar de halve finales. Helaas konden zij net niet doorgaan.

In groep B was er een poule waarin 3 spelers hetzelfde aantal punten hadden en onderling hadden gelijk gespeeld. Dit werd heel spannend voor Casper en Jet. Casper ging net wel door en Jet net niet. In groep B kwamen jeugdspelers Yfke en Casper tot de halve finale. Dat werd voor hen ook het eindpunt.

In groep C pakte Daniel van PEB de eerste prijs en werd Jillette (PackTTI) tweede. In groep B won Yuri (Red Point) van Stef (Apartus). In groep A was er een verrassing. Abhinav (Swift part) kwam tot de finale. Hij speelt alleen, maar wel fanatiek, op zijn werk. Nu kon hij zijn kwaliteiten testen tegen diverse Combat spelers. De halve finale had hij nipt gewonnen. In de finale speelde hij tegen Peter (Pelicon). Na een snelle eerste game voor Abhinav, wist Peter de stand gelijk te trekken. De volgende twee games won Abhinav nipt en zo werd hij eerste in groep A.

Zes finalisten, allemaal van verschillende organisaties. De wisselbeker was voor Pelicon. Er waren veel enthousiaste reacties en we kunnen terugkijken op een gezellige en sportieve avond.

Vrijdag 14 juni staat het tweede bedrijventoernooi gepland. Bent u enthousiast geworden? Inschrijven kan nog, zie www.ttvcombat.nl. Op woensdagavond een keer komen kijken en meespelen is ook mogelijk.

De uitslag voor de bedrijven: 1. Pelicon 2. Swift part 3. Red Point

Voor foto’s van het toernooi: https://photos.app.goo.gl/YHpwuxrh2h9CVmdVA