Combat Scholierentoernooi 2019

In de voorjaarsvakantie op woensdag 27 februari 2019 organiseert de Bleiswijkse tafeltennisvereniging Combat het

“Combat Scholieren Tafeltennis Toernooi”.

Het toernooi is voor de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen uit Bleiswijk en Bergschenhoek.
Naast individuele prijzen is er ook een scholenwisselbeker te winnen, die de laatste keer gewonnen is door de Wiekslag.

Info over het toernooi
De groepen 5 en 6 spelen van 9:30 uur tot 12:30 uur en de groepen 7 en 8 spelen van 13:30 uur tot 16:15 uur. Alle groepen beginnen met een voorronde. Iedereen gaat daarna door naar de volgende ronde en wordt ingedeeld in een poule met spelers van gelijke sterkte. Vervolgens gaan van iedere groep de beste 8 jongens en de beste 8 meisjes door naar de finaleronden, totdat de eindstand is bereikt. Er zijn prijzen voor de beste 4 jongens en de beste 4 meisjes van iedere groep en er is een wisselbeker voor de beste school (vorig jaar gewonnen door de Wiekslag). Tenslotte wordt er om 16:15 uur tussen de winnaars van alle groepen gespeeld om de titels algemeen jongenskampioen en meisjeskampioen. De winnaars van vorig jaar waren Hanna Stolk, (De Poort), en Ilja Verschoor (de Wiekslag). Ilja kan zijn titel dit jaar niet verdedigen omdat hij naar de middelbare school is gegaan.

Inschrijvingen
De leerlingen kunnen zich via hun school inschrijven, de scholen hebben alle informatie gekregen. Wanneer dat niet lukt, kan er ook via een e-mail ingeschreven worden. Stuur dan een e-mail naar: wedstrijdsecretarisjeugd@ttvcombat.nl of jhaagsma@worldonline.nl met vermelding van de naam, klas en school.

Oefenen voor het scholieren toernooi
Op woensdag 13 & 20 februari van 19:00 tot 21:00 uur is de sporthal speciaal voor de jeugd van de basisscholen open om te oefenen voor het scholierentoernooi.

Waar?
In de sporthal achter de Anne Frankschool