Duo 1 kampioen!

Op vrijdag 22 april is het eerste Duo team van Combat kampioen geworden in de 1e klasse. Arjan van der Linde en Harmen van Rossum moesten op de laatste speeldag tegen de directe concurrent, Smash Schoonhoven. Er moesten ten minste 2 punten worden behaald om kampioen te worden.
In de eerste wedstrijd werd er tegen dit team (uit) met 3-2 gewonnen. Harmen verloor hier een partij en de dubbel werd verloren.
De eerste partij begon Arjan tegen de kopman van Smash Schoonhoven. Smash begon hierin stroef, maar ging steeds beter spelen. Uiteindelijk bleek Arjan toch de betere speler, met een aantal mooie rally’s en verzilverde het eerste punt op de avond.
Harmen kon vervolgens het kampioenspunt binnen halen. Uiteraard was er enige spanning te bespeuren, echter trok Harmen deze wedstrijd met 3-1 naar zich toe in een degelijke partij.
Hiermee is Duo 1 kampioen met een totaal van 45 punten! Zij dwingen hiermee een plek af in de Hoofdklasse, de hoogste klasse van de Duo competitie. Een interessante competitie, met onder andere diverse divisie spelers.

Combat Duo 1 kampioen