DUO2 maakt het spannend!!!!

Op 6 april moest Duo2 spelen tegen onze naaste concurrent TOGB. Deze stonden met 1 punt voor. Met rust stonden wij met 2-1 voor na een slopende dubbel. Gelukkig hadden we een goede scheidsrechter die alles goed in de gaten hield.

Helaas kon Ton niet winnen dus moet het maar in de laatste partij gebeuren. En ja hoor 3-2 winst, we staan gelijk met nog 1 wedstrijd te spelen. Het kampioenschap lonkte. Woensdag 11 april uit tegen het verre Dordrecht.

Bij binnenkomst van de zaal dachten we eerst dat we verkeerd zaten, de hele zaal stond vol met Line dansers. Misschien ook iets voor Combat na een paar biertjes? We begonnen de partij slecht door de eerste partij te verliezen.

Er was een invaller bij Dordrecht en die was erg goed. Maar toch stonden we na rust met 2-1 voor. Linda kon geen vuist maken die avond en verloor haar partij, zodat we naar huis gingen met 3-2 winst.

Nu was het afwachten wat TOGB aanstaande vrijdag uit tegen Vriendenschaar ging doen. Tot onze verbazing wonnen zij ook met 3-2 en nu staan we aan het eind van de competitie gelijk. Ook het onderling resultaat staat gelijk.

Hoe het nu verder gaat is even afwachten, hoorde dat nu de sets worden geteld. Mocht het toch negatief voor ons uitvallen zijn we toch trots op het behaalde resultaat en krijgen we misschien een halve Ammerlaan taart.

Spelers DUO2