Familietoernooi 2023

Op vrijdag 15 december organiseert de jeugdcommissie van Combat een Familietoernooi.
Er zijn twee categorieën:

JEUGD:
Deelnemen kan met een familieteam, dat bestaat uit één jeugdspeler (tot en met 19 jaar) en één ouder, voogd, opa of oma. Zij behoeven geen lid te zijn van TTV Combat. Deze teams starten om 19:45 uur met de wedstrijden. De inloop en inspelen is vanaf 19:15 uur mogelijk. Alleen het dubbelspel wordt gespeeld, waarbij de jongste begint met serveren. De prijsuitreiking is gepland om ongeveer 21:15 uur. De sluitingsdatum voor het opgeven van een jeugdfamilieteam is 01-12-2023.
Inschrijven van deze teams kan via Whatsapp bij Peter Verhoeven, 06-15.262.362 of op de website van TTV Combat https://ttvcombat.nl/familietoernooi-2023-inschrijven.

SENIOREN:
Deelnemen kan met een team van twee familieleden ouder dan 19 jaar. Zij behoeven geen lid te zijn van TTV Combat. De teams vangen de wedstrijden aan om 20:30 uur. Ook bij de senioren wordt alleen het dubbelspel gespeeld. De oudste speler start met serveren. De sluitingsdatum voor een seniorenfamilieteam is zaterdag 09-12-2023. Inschrijving van deze teams kan alleen op de website https://ttvcombat.nl/familietoernooi-2023-inschrijven.

Deelnemen aan het toernooi kost €2,50 per lid van het familieteam en is voor Combat leden gratis.
Er wordt in elke categorie gespeeld om een eerste en tweede prijs en voor de jeugd is er een leuk aandenken.
De wedstrijden worden gespeeld in de zaal achter de Anne Frank school, Lijsterlaan 8, Bleiswijk en is bereikbaar via het Kievitspad 1.

Namens de jeugdcommissie,
Christian, Hans, Jaap, Janneke en Peter.