Foto’s en verslag Open Lansingerland 2024

Open Lansingerlandtoernooi bij Tafeltennisvereniging Combat in Bleiswijk

Sport als verbindende factor tijdens het Open Lansingerland toernooi
 
Op vrijdag 26 januari jl. werd er een sportieve avond beleefd door vele Lansingerlanders.
Het tafeltennistoernooi Open Lansingerland werd wederom door de tafeltennisvereniging Combat georganiseerd. Het toernooi begon met veel energie en opwinding. De spelers waren duidelijk gemotiveerd en klaar om hun vaardigheden te tonen. Iedereen werd ingedeeld in vier categorieën gebaseerd op ervaring en niveau. Gedurende de avond werden er spannende wedstrijden gespeeld. Het niveau van het spel was indrukwekkend en het publiek genoot van elke rally en soms spectaculaire actie. Wat dit toernooi echt bijzonder maakte, was de positieve houding van alle deelnemers. Ondanks de competitieve aard van het evenement, was er een gevoel van kameraadschap en vriendschap onder de spelers. Ze moedigden elkaar aan, deelden tips en feliciteerden elkaar na elke wedstrijd, ongeacht het resultaat.
In de hoogte klasse was er een enorm spannende finale van 5 sets tussen Albert van B. en Ronald V. (2-3) waarin de laatste zijn titel wist te prolongeren.
 
Na een avond vol intense wedstrijden en sportieve prestaties, werd het toernooi afgesloten met een prijsuitreiking. Hoewel er maar een paar spelers met een fles Champagne naar huis gingen, voelde iedereen zich een winnaar vanwege de geweldige ervaring die ze hadden gehad. Het was een avond vol plezier, sportiviteit en vriendschap en daarmee een groot succes.
We kijken nu al uit naar het toernooi volgend jaar.
 
De tafeltennisvereniging Combat in Bleiswijk biedt een gezellige en sportieve omgeving waarin je kunt genieten van deze dynamische sport. Mocht je interesse hebben om samen met ons te tafeltennisen, dan bieden wij eventueel ook strippenkaarten om laagdrempelig kennis te maken.
Neem contact met ons op of kijk op https://ttvcombat.nl/ voor meer informatie.

Via deze link zijn de foto’s te bekijken.