Hoofdklasse finales – Stukje Heraut

Spannende hoofdklasse wedstrijden bij Combat

Bleiswijk – Zaterdag 24 november werden de finalewedstrijden van drie hoofdklasse poules van afdeling Holland West gespeeld bij tafeltennisvereniging Combat. Zes teams troffen elkaar in de sporthal van de Anne Frank school, waar voor tafeltennis een uitermate geschikte houten vloer aanwezig is.

Het publiek kon genieten van wedstrijden van De Treffers versus Docos, Shot ´65 versus Taveba en Scylla versus Alexandria. Bleiswijker Harmen van Rossum mocht voor eigen publiek spelen voor Shot ’65 (Zwijndrecht). De spanning liep hoog op.
Scylla speelster Esmee van Marwijk had in de eerste wedstrijd haar zenuwen niet geheel onder controle en ook bij andere wedstrijden werd door zowel spelers als publiek zeer enthousiast gejuicht en geklapt. Op alle tafels werden spannende wedstrijden gespeeld, de scores liepen gelijk op. Scylla (Leiden) nam afstand van Alexandria (Alexanderpolder) met een eindstand van 6-3. De Treffers (Roelofarendsveen) en Docos (Leiden) maakten er een waar spektakel van waarbij De Treffers aan het langste eind trokken met een 6-3 overwinning.
Bleiswijker Harmen van Rossum hield met zijn team het publiek lang in spanning. Zij wonnen uiteindelijk nipt met 6-4 van Taveba (Barendrecht).
Zowel De Treffers, Shot ’65 als Scylla spelen vanaf januari 2019 in de derde divisie landelijk. Geïnteresseerden kunnen kennismaken met Combat op woensdag- en vrijdagavond in de sporthal van de Anne Frank school aan de Lijsterlaan. Zie ook www.ttv.combat.nl of facebook.

Hier de link naar de Heraut.