Inschrijven Scholierentoernooi 2024

Op vrijdag 29 maart 2024 organiseert de Bleiswijkse tafeltennisvereniging Combat het

“Combat Tafeltennis Scholierentoernooi”

Jongens en meisjes van de groepen 4 t/m 8 van de basisscholen in Bleiswijk en Bergschenhoek worden uitgenodigd om aan het toernooi deel te nemen.
Naast individuele prijzen is er ook een wisselbeker voor de school te winnen, die de laatste keer is gewonnen door CBS Regenboog uit Bergschenhoek.

Info over het toernooi
De groepen 4, 5 en 6 spelen van 9:30 uur tot ca 12:15 uur en de groepen 7 en 8 spelen van 13:30 uur tot ca 16:15 uur. Alle groepen beginnen met een voorronde. Iedereen gaat daarna door naar de volgende ronde en wordt ingedeeld in een poule met spelers van gelijke sterkte.
Vervolgens gaan van iedere groep de beste 8 jongens en de beste 8 meisjes door naar de finaleronden, totdat de eindstand is bereikt. Er zijn prijzen voor de beste 3 jongens en de beste 3 meisjes van iedere groep en er is een wisselbeker voor de beste school. Tenslotte wordt er om 16:15 uur tussen de winnaars van alle groepen gespeeld om de titels Algemeen Scholieren kampioen 2024 jongens en Algemeen scholieren kampioen meisjes. 
We streven ernaar het toernooi om ca 17:00 uur af te sluiten met de prijsuitreiking aan de winnaars!

Inschrijvingen
Informatie van het toernooi is / wordt ook via de basisscholen verspreid. 
De leerlingen kunnen zich via onderstaande link inschrijven:

Klik hier

Mocht het inschrijven via de website niet lukken, dan kan er ook via een e-mail ingeschreven worden.
Stuur dan een e-mail naar: wedstrijdsecretarisjeugd@ttvcombat.nl met vermelding van de naam, jongen/meisje, groep en basisschool.
De inschrijving sluit op woensdag 20 maart.

Oefenen voor het scholieren toernooi
Op woensdag 20 en 27 maart van 19:00 tot 20:30 uur is er voor de deelnemers van het scholierentoernooi gelegenheid om te oefenen voor het scholierentoernooi.

Waar?
In de sporthal achter de Anne Frankschool,
Kievitspad 1
2665 VT Bleiswijk

Filmpje
Klik hier