Koppert wint bedrijventoernooi Combat

Op vrijdag 21 april was het eerste tafeltennis bedrijventoernooi bij Combat. Er deden 44 deelnemers mee vanuit 19 organisaties. De grootste afvaardigingen waren van Anthura met 8 deelnemers en Kopport met 7 deelnemers. De groep mensen was ingedeeld in een groep van 20 mensen met tafeltenniservaring en 24 recreanten.

De avond begon met een snelle ronde, een poule van vier, waarbij iedere wedstrijd uit 2 games bestond. Hierna werden de twee groepen weer onderverdeeld op sterkte zodat er vier groepen waren. Voor iedere groep waren er twee poules. Er werden leuke potten gespeeld en iedereen kon ook veel spelen.

Na de poules werden er vier finales gespeeld. De eerste finale ging tussen Marius (Bakkerij Ammerlaan) en Mike (Van Paassen). Het spel golfde heen er weer. Marius won uiteindelijk in de maximale vijf games. De tweede finale was tussen Jelle (Call2) en Eddy (Koppert). Eddy liet zijn tafeltenniservaring spreken en wist in drie games te winnen. Daarna was er een finale tussen Marco (Bakkerij Ammerlaan) en Wim (Van der Gaag). Twee spelers met veel ervaring. De partij bleef spannend tot het eind. Wim won met klein verschil in de vijfde game. De laatste finale ging tussen Ronald Vijverberg (Koppert) en Harmen van Rossum (Promax). Beide spelen in de derde divisie. De vele toeschouwers zagen een wedstrijd op hoog niveau. Ronald kwam met 2-0 voor, waarna Harmen een game wist te winnen. De vierde game was weer voor Ronald, waarmee hij de finale won. Firma Koppert won de wisselbeker gevolgd door Promax, Anthura, bakkerij Ammerlaan en Van Paassen.

Er is dus een wisselbeker voor dit toernooi gekomen. Dit betekent ook dat we dit toernooi volgend jaar weer hopen te houden. Wie weet is hiermee een mooie traditie geboren. Foto’s van het toernooi zijn te vinden onder het kopje foto’s of klik hier.