Oliebollentoernooi/nieuwjaarsreceptie

12 januari 2018 Oliebollentoernooi/nieuwjaarsreceptie

Iedereen had hier weer naar uitgekeken, zijn de oliebollen en appelflappen dit jaar weer zo lekker als vorig jaar.

Op vrijdag 12 januari was het gelukkig zover, bij binnenkomst stond er een grote schaal en werd er na de gebruikelijk nieuwjaarswensen gretig gegeten van de geschonken oliebollen en appelflappen van bakkerij Ammerlaan. Wat waren ze weer lekker!!!!!

De tafels stonden al klaar en nadat iedereen te horen had gekregen hoe we het toernooi gingen spelen kon iedereen zijn badje weer uit het vet halen en zich begeven achter de tafels. De wedstrijd duurde twee sets en voor elke set kreeg je een punt. Na drie partijen volgde er een pauze en dan begonnen de volgende drie partijen. In totaal speelde je 9 partijen en daarna werden alle verzamelde punten bij elkaar opgeteld. Dat resulteerde in drie spelers met 14 punten, twee spelers met twaalf punten en drie spelers met 11 punten. Onder deze 8 hielden we een halve finale.

Allebei de halve finales waren erg spannend met mooie momenten, maar gelukkig kon er ook gelachen worden want het belangrijkste deze avond was toch wel het biertje met een oliebol.

De finale ging uiteindelijk tussen Harmen/Paul en Kelvin/Marco B. Daarin werden mooie ballen geslagen en werd er tactisch gespeeld bij het team Kelvin/Marco B zodat de overwinning in de zak zat. Allebei de heren kregen een lekkere champagnefles en namens Kelvin wil ik iedereen bedanken voor de leuke, goed georganiseerde avond.

Marco Blom