Reünie TTV Combat en B’hoek ‘69

Op vrijdag 9 juni was er een reünie bij TTV Combat. Waarom? Eigenlijk zomaar, het leek ons leuk om weer oude bekenden te zien. En de oude bekenden bleken het leuk te vinden om weer eens op de club te kijken. De kantine bleek nog hetzelfde ‘bruine café’ te zijn als vroeger. Naast oud Combat leden waren ook oud Bergschenhoek ’69 leden uitgenodigd. De tafeltennisvereniging in Bergschenhoek is een aantal jaar geleden opgeheven en een aantal leden zijn toen naar Combat overgestapt. Het was mooi om te zien dat van beide verenigingen oud-leden kwamen. In totaal waren er zo’n 60 leden en oud-leden. In de zaal kon natuurlijk getafeltennist worden en daar werd goed gebruik van gemaakt. Het spel blijft toch trekken!

Gerard liet foto’s uit de oude doos zien en blikte alvast vooruit naar het 40-jarig jubileum volgend jaar. Ronald hield de Combat quiz, waarbij Jaco Peters met de fles wijn naar huis kon. Marco zette Wim van Willigen in het zonnetje. Wim is één van de oprichters van de vereniging en heeft aangegeven te gaan stoppen met competitie spelen. Hij en zijn vrouw Bep kunnen lekker een weekend op pad. Dit is aangeboden door de leden als waardering voor zijn grote inzet voor de vereniging en zijn komende 80 jarige verjaardag.

We beschouwen de avond als een mooie voorbereiding op het 40 jarig jubileum. Wil je hierover op de hoogte worden gehouden stuur dan een mailtje naar reunie@ttvcombat.nl. Voor alle foto’s die deze avond genomen zijn klik hier