Scholieren toernooi 2017

Wie wordt de opvolger van Nathalie & Youri

In de voorjaarsvakantie op woensdag 1 maart 2017 organiseert de Bleiswijkse tafeltennisvereniging Combat het

“Combat Scholieren Tafeltennis Toernooi”.

Het toernooi is voor de groepen 5 t/m 8 van vijf basisscholen uit Bleiswijk en vijf basisscholen uit Bergschenhoek.
Naast individuele prijzen is er ook een scholenwisselbeker te winnen, die de laatste keer gewonnen is door de Wiekslag.

Info over het toernooi
De groepen 5 en 6 spelen van 9:30 uur tot 12:30 uur en de groepen 7 en 8 spelen van 13:30 uur tot 16:15 uur. Alle groepen beginnen met een voorronde. Iedereen gaat daarna door naar de volgende ronde en wordt ingedeeld in een poule met spelers van gelijke sterkte. Vervolgens gaan van iedere groep de beste 8 jongens en de beste 8 meisjes door naar de finaleronden, tot dat de eindstand is bereikt. Er zijn prijzen voor de beste 4 jongens en de beste 4 meisjes van iedere groep en er is een wisselbeker voor de beste school (vorig jaar gewonnen door de Wiekslag). Tenslotte wordt er om 16:15 uur tussen de winnaars van alle groepen gespeeld om de titels algemeen jongenskampioen en meisjeskampioen. De winnaars van vorig jaar waren Nathalie de Gier, (De Poort), en Youri Jansma (de klimophoeve). Youri kan zijn titel dit jaar niet verdedigen omdat hij naar de middelbare school is gegaan.

Inschrijvingen.
De leerlingen kunnen zich via hun school inschrijven, de scholen hebben alle informatie gekregen. Wanneer dat niet lukt, kan er ook via een e-mail ingeschreven worden. Stuur dan een e-mail naar: wedstrijdsecretarisjeugd@ttvcombat.nl of jhaagsma@worldonline.nl met vermelding van de naam, klas en school.

Oefenen voor het scholieren toernooi.
Op woensdag 15 & 22 februari van 19:00 tot 21:00 uur is de sporthal speciaal voor de jeugd van de basisscholen open om te oefenen voor het scholierentoernooi.

WAAR: in de sporthal achter de Anne Frankschool