Scholierentoernooi 2020

COMBAT Scholieren Tafeltennis Toernooi 2020

Het op woensdagmiddag 26 februari gespeelde COMBAT Scholieren Tafeltennis Toernooi was, mede door de enthousiaste deelname van veel leerlingen een groot succes. Het aantal deelnemers was dit jaar lager dan andere jaren en daarom is alleen in de middag gespeeld.
Alle groepen speelden ‘s middags de wedstrijden en iedereen kwam aan veel spelen toe.

De middag werd geopend door een warming-up door Peter, waaraan door iedereen fanatiek werd meegedaan.

Door Peter werd er een behendigheidsspelletje georganiseerd op een tafeltennistafel waar iedereen fanatiek aan deelnam. Aan het eind van de middag werden de wedstrijden om het algemeen meisjes- en jongenskampioenschap gespeeld.

Het scholierentoernooi is mede mogelijk gemaakt door Speel uit Bleiswijk. Zij hebben het toernooi gesponsord met extra prijzen.


Een filmpje van het toernooi uit 2014 is te zien op deze link

Filmpje scholierentoernooi

De foto’s van 2020 zijn op onderstaande link te zien

Scholierentoernooi 2020

Bij de scholenwisselbeker was de Poort de winnaar. Hanna Stolk (groep 8) en Pim de Waard (groep 7) werden algemeen kampioen 2020.

Deelnemers

  • Klimophoeve – 3 leerlingen
  • De Poort – 7 leerlingen
  • De Wiekslag – 5 leerlingen
  • Oosthoek – 1 leerling
  • Anne Frank – 3 leerlingen
  • Groenehoek – 1 leerling
  • Andere school – 1 leerling

GEEN LEERLINGEN, WEL UITGENODIGD:
De Acker , Pius X, Regenboog, Vuurvogel, Boterdorp, Willibrord.     

      

    

Algemeen jongens- en meisjeskampioenschap

Om het algemeen jongens- en meisjeskampioenschap werd gespeeld door de hoogst geëindigde in de aparte groepstoernooien van de groepen 5, 6, 7 en 8. Net als in 2019 streden Hanna en Desi voor het algemeen kampioenschap bij de  meisjes. Hanna heeft uiteindelijk, in 4 spannende  games gewonnen. Bij de jongens was het een mooie korte wedstrijd tussen Don en Pim. In 3 games won Pim de wedstrijd en werd algemeen kampioen bij de jongens.

Komende woensdagavonden kan er vanaf 19.00 uur door de jeugd getafeltennist worden.

Scholenwisselbeker

De klasseringen van de eerste 12 individuele spelers in de groepstoernooien telden mee voor de scholenwisselbeker. De Poort was dit jaar de winnaar.

De uitslag van de scholenbeker is:

1e plaats  De Poort     
   

Tafeltennissen bij Combat

Scholieren die door het scholierentoernooi enthousiast zijn geworden voor de tafeltennissport kunnen komen spelen op,  woensdag- en vrijdagavond, vanaf 19:15 uur. De trainingsavond is woensdagavond. Meer info: Jaap Haagsma jhaagsma@telfortglasvezel.nl