Scholierentoernooi 24-02-2016

Wie wordt de opvolger van Karlijn & Gio

In de voorjaarsvakantie op woensdag 24 februari organiseert de Bleiswijkse tafeltennisvereni­ging Combat het “Combat Scholieren Tafel­tennis Toernooi“.

Het toernooi is voor de groepen 5 t/m 8 van alle basis­scho­len uit Bleiswijk en drie basisscholen uit Bergschenhoek.

Naast individuele prijzen is er ook een scholen­wissel­beker te winnen, die de laatste keer gewonnen is door de Wiekslag.

DSC_5109

Info over het toernooi
De groepen 5 en 6 spelen van 9:30 uur tot 12:30 uur en de groepen 7 en 8 spelen van 13:30 uur tot 16:15 uur. Alle groepen beginnen met een voorronde. Iedereen gaat daarna door naar de volgende ronde en wordt ingedeeld in een poule met spelers van gelijke sterkte. Vervolgens gaan van iedere groep de beste 8 jongens en de beste 8 meisjes door naar de finaleronden, tot dat de eindstand is bereikt. Er zijn prijzen voor de beste 4 jongens en de beste 4 meisjes van iedere groep en er is een wisselbeker voor de beste school (vorig jaar gewonnen door de Wiekslag). Tenslotte wordt er om 16:15 uur tussen de winnaars van alle groepen ge­speeld om de titels algemeen jongenskampioen en meisjeskampioen. De winnaars van vorig jaar waren Karlijn van der Schoor, (De Wiekslag), en Gio Bekelaar (de Anne Frank). Karlijn kan haar titel dit jaar niet verdedigen omdat ze naar de middelbare school is gegaan.

Inschrijvingen.
De leerlingen kunnen zich via hun school inschrijven, de scholen hebben alle informatie gekregen. Wanneer dat niet lukt, kan er ook via een e-mail ingeschreven worden. Stuur dan een e-mail naar:

wedstrijdsecretarisjeugd@ttvcombat.nl of jhaagsma@worldonline.nl met vermelding van de naam, klas en school.