Verslag bedrijventoernooi 2019 + foto’s

Vonders wint Combat bedrijventoernooi

Op vrijdagavond 10 mei was het een drukte van belang in de sporthal aan de lijsterlaan. Het Combat bedrijventoernooi werd gespeeld met bijna 80 enthousiaste tafeltennissers vanuit 17 verschillende bedrijven. Een recordaantal deelnemers.
Er werd meegedaan door spelers zonder ervaring tot top tafeltennissers. De spelers werden in 3 groepen verdeeld, een groep ervaren tafeltennissers en 2 groepen met de camping en onervaren spelers.
Eerst werd er een voorronde gespeeld, waarbij tussen groep 2 en 3 een aantal spelers promoveerden en degradeerden. Na de voorrondes ging het er gelijk om, in al de groepen werd via een knock-out systeem gespeeld.

Groep 3 werd gedomineerd door De Talentjes een vrienden(tennis)groep. De finale ging tussen Dick Blois en Ron de Wit, beide van De Talentjes. Met 3-2 en een laatste game van 11-9 won Dick de spannende partij.

In groep 2 waren veel oranje shirtjes van Vonders te vinden. Er waren veel spannende potten. In de halve finale won Sandor Boots (Vonders) van Jan-Willem Hermenet (Stabiplan) met 15-13 in de laatste game. De andere halve finale was een broederstrijd tussen Remco Verhaegen en Rinus Claessen (beide Van Oord) en daar ging Rinus naar de finale. In de finale nam Sandor in de eerste game een ruime voorsprong. Rinus kwam echter steeds beter in zijn spel en wist de game toch nog met 12-10 te winnen. Rinus won ook de volgende twee games en daarmee de partij.

In groep 1 ging de eerste halve finale tussen Ronald Vijverberg (Koppert) en Ron Vollebregt (Visser en Smit Hanab). Ron was niet opgewassen tegen de toverservices van Ronald en Ronald bereikte met 3-0 de finale. De andere halve finale ging tussen Steven Pouw (Vonders) en Demelsa Basie (Promax). Demelsa gaf goed partij, maar Steven wist met 3-1 te winnen. De laatste partij van de avond ging daarmee tussen Ronald en Steven. Twee divisiespelers die elkaars spel goed kennen. Het vele publiek ging er eens goed voor staan. De partij ging over en weer en er werden veel mooie rallies gespeeld. Bij een 1-1 stand won Steven de derde game met 12-14. Een heel belangrijke game. Ronald zette een paar tandjes bij en wist weer gelijk in games te komen. In de beslissende game ging Ronald goed door en daarmee won hij de finale.

Daarna werd met spanning uitgekeken naar wie de beker van Promax, de winnaar van vorig jaar, dit jaar zou gaan. Winnaar van het bedrijvenklassement is de firma Vonders uit Bergschenhoek. Hierna volgden Oord Assurantiën en Koppert.

We kijken terug op een mooie avond, vol gezelligheid, sportieve strijd en spanning. Deelnemers en publiek, bedankt voor jullie enthousiasme.

De foto’s zien hier te vinden.