Verslag team 3

Afgelopen week speelden wij tegen de bijna kampioen Nationale Nederlanden. Ze hebben een flinke voorsprong op de nummer 2 en waarschijnlijk zijn ze de één na laatste wedstrijd al officieel kampioen. Wij staan nummer 3 en hopen nog in de buurt van de nummer 2 te kunnen komen. Maar, dan hebben we nog wel aardig wat punten nodig. Laurens was een weekendje naar Berlijn, daarom deed Wim mee. Hij had al 2 wedstrijden meegespeeld en nog alles gewonnen. We begonnen met hooggespannen verwachtingen. Bij Nat Ned speelden Jan, Hein en Peter. Hein en Peter zitten niet in het standaard team.

Ronald begon tegen Jan, kwam dichtbij maar Jan nam nog revanche van de wedstrijd in de eerste helft. Wim behield zijn 100% score tegen Peter en Nancy verloor in 4 games van Hein. Duidelijk werd dat Hein heel lastig te bespelen was: vaste speler, maakt goed gebruik van zijn noppen op de backhand en kan goed aanvallen met zijn forehand. De dubbel van Nancy en Ronald werd een heel spannende pot. 1 game wonnen we vrij gemakkelijk. 3 games kwamen we tot 10-10, maar verloren we met 12-10. Helaas weer geen dubbel.

De tweede serie partijen ging op dezelfde manier als de eerste. Alles in 4 games. Nu won Nancy van Peter, maar de andere twee partijen verloren we. De derde serie ook weer hetzelfde. We wisten inmiddels dat degene die na 3 games, op 2-1 stond ook de laatste game ging winnen. Helaas stonden Wim en Nancy met 2-1 achter en wisten dit dus niet om te buigen. Ronald kwam in de laatste partij tegen Peter met 2-1 voor, maar voor het eerst die avond werd niet in 4-en gespeeld. Peter won game 4 en een beslissende game was nodig. Deze wist Ronald toch nog te winnen. Dus 3-7 met voor ieder een gewonnen partij.