Wedstrijd verslag duo 3

Team Duo 3 mocht dit seizoen weer aantreden in de derde klasse, na een zeer spannende najaarscompetitie. Pas na de allerlaatste wedstrijd vorig jaar werd er voorzichtig over een kampioenschap gepraat, want de gehele competitie hadden we tegen een forse achterstand op de nummer 1 aangekeken. Echter na een monsterzege op de nummer 1 (4-1) en nog een verrassende uitslag van hun tegen een andere club, eindigden we dan toch gedeeld eerste. Ook al werden we om eerlijk te zijn uiteindelijk tweede, na het tellen van games (onderling resultaat was gelijk), we mochten toch een klasse hoger aantreden.

Na vier wedstrijden in de derde klasse mogen we niet klagen want momenteel staan we op een mooie derde plaats, weliswaar op grote afstand van de nummer 1 en 2 en vlakbij de nummer laatst, maar toch… Twee wedstrijden werd er met 3-2 gewonnen waarbij de dubbel uiteindelijk twee keer de doorslag gaf (soms komt dat gekke spelletje van Fabian toch tot zijn recht!). De allereerste wedstrijd ging met 3-2 verloren wat zeker geen schande was gezien het feit dat een speler uit de hoofdklasse kwam, maar nu eenmaal graag met zijn grote liefde samen wilde spelen. Helaas ging er ook een wedstrijd dik verloren (5-0). Dit was echter wel zeer geflatteerd, aangezien iedere wedstrijd uit 4 of 5 games bestond. Volgende keer beter als zij bij ons op bezoek komen!

De doelstelling is duidelijk: in de derde klasse blijven! Nou dat moet toch lukken met twee winstpartijen en een trouwe supporter (Wim). Al gaan de jaren wel tellen en voelen we ons deze competitie met regelmaat een beetje oud. Niet in de minste plaats omdat de eerste de beste tegenstander geïnteresseerd was in onze leeftijd en daarna doodleuk mededeelde dat we dan precies het dubbele waren in leeftijd. En ook al het feit dat onze meest recente tegenstander een chauffeur meebracht en ze eruit zagen alsof ze zojuist de lagere school hadden afgerond, maakt dat we ons toch echt een beetje op leeftijd voelen. Maar geluk bij een ongeluk, deze tegenstander sprak geen Nederlands, dus werden we tenminste niet letterlijk met onze neus op de feiten gedrukt!

Fabian & Linda (en trouwe supporter Wim)