Wedstrijd verslag duo 4

Mijn aller eerste tafeltennis seizoen!

Ongeveer 6 jaar geleden leerde mijn vader, mijn teamgenoot, Combat kennen. Een leuke, gezellige en sportieve tafeltennis vereniging waar iedereen welkom is. Hij heeft een paar seizoenen competitie gespeeld, maar is door drukte en wat minder enthousiasme weer gestopt! Toch altijd blijven komen om een potje tafeltennis te kijken of een biertje te drinken. 

Tot afgelopen december het weer begon te kriebelen en hij weer lid wilde worden. 

Wie kon er beter met hem in een team dan zijn eigen dochter! Nog nooit getafeltennist maar wel erg enthousiast. Een ding stond vast, we zouden direct competitie gaan spelen! Erg leuk werd er gezegd! Op woensdag trainen en thuis op vrijdag competitie.

Mijn aller eerste keer was een oefen wedstrijd, erg leuk en veel tips gekregen! Wat een leuk spelletje vind ik het en ben vol enthousiasme de eerste competitie wedstrijd gaan spelen! Jammer genoeg 5-0 maar er zat verbetering in! Mijn vader heeft al twee keer een potje gewonnen dus de andere twee wedstrijden zijn 4-1 geworden! 

Wij vinden het erg leuk en hebben samen de aller grootste lol. Daarom liggen we samen ook vaak dubbel en dit gebeurt ook wel eens tijdens een wedstrijd! 

Als jullie een foto met handtekening van ons willen, laat het even weten! Haha